SHOARMA CORNER

SHOARMA CORNER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Corner. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 18:32 Heel goed
26 mei 2022 om 13:30 Eten was prima maar de bezorging was jammer
22 mei 2022 om 22:46 NIET BESTELLEN, ZIE OOK ANDERE REVIEWS EN HET KLOPT. KAPSALON SUPER SLECHT, SLAPPE FRIET. NOG NOOIT EEN BESTELLING ZO SNEL ONTVANGEN. NIET BEREID OM MEE TE DENKEN AAN EEN OPLOSSING, ALLES IS "NEE, IK HEB HET GEMAAKT, WE MAKEN GEEN NIEUWE"
21 mei 2022 om 22:48 Top
21 mei 2022 om 22:47 Goeie service !
21 mei 2022 om 1:10 ze kunne nie leze ofso k zet aparte bestellimg met daarbij de opmerking geen tomaat, doen ze ook geen tomaat op al de andere 3 bestellimgen.
20 mei 2022 om 19:16 Aleen de saus moet niet op het eten kan je zelf bepalen hoe veelje neem
19 mei 2022 om 19:35 het eten is niet te eten! Turkse pizza wat helemaal verbrand was en zwart. Niet goed opgerold! Ik had een bak rijst besteld en kreeg een zak patat.
19 mei 2022 om 16:28 Weer veel te veel patat. Ik bestel hier niet meer
19 mei 2022 om 1:30 De mannen van shoarma corner zijn op kwaliteit en snelheiddd!! Binnen 15 minuten was het eten bezorgd Alleen binnen 5 minuten op...
18 mei 2022 om 2:26 2 nachten achter elkaar besteld. Eerste keer is saus vergeten, waar je wel extra voor betaalt. Hoeveelheid vlees onder de maat. Tweede keer bestellen, verkeerde bezorging, en ook weer saus die mist. Verkeerde bezorging is wel correct afgehandeld.
17 mei 2022 om 13:41 Kapsalon kwam aan als soep.